Over Jam This !

Duidelijkheid en Inspiratie in de jungle van muziekinstrumenten.

Als ik een muziekwinkel in wandel, sta ik nog steeds als klein jongetje te kwijlen bij bepaalde gitaar modellen, effecten, en andere nieuwe snufjes. Alleen hoe weet ik of die gitaar die ze daar op voorraad hebben voor mij de beste keus is ? Wat als ik een andere winkel was binnengewandeld? Krijg ik wel het beste model voor mij? De beste prijs? De keuze stress slaat in.

Jam This! is gemaakt door en team van muzikanten en software ontwikkelaars. Wij hebben onze website opgericht om te zorgen dat muzikanten, of ze nou beginnend of gevorderd zijn, goed overzicht hebben over wat er te koop is in Nederland. Dat doen we door het aanbod van de bekendste muziekwinkels in het land te vergelijken. Waar is wat te koop ? Wat zijn de verschillen? Hoe moet ik kiezen? Wat hoort er op mijn lijstje voordat ik de winkel in loop om wat te proberen? Ook willen we de mooist ontworpen instrumenten en die met de lekkerste sound in het zonnetje zetten. Ik hoop dat je inspiratie en informatie bij ons vind, en de zoektocht net zo leuk wordt als muziek maken! 

Om onze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van bezoekers op onze website.